Blogg

Microsoft Gold partnerskap till Houston Analytics

Houston Analytics har uppnått Microsofts Data Analytics Gold och Data Platforms Gold-kompetenser. Det handlar om den högsta utmärkelse som Microsoft delar ut och den är alltså ett tecken på stark kompetens att utföra lösningar för kunskapsledning som stöder kundens affärsverksamhet.

- Vi är ett företag för webbanalys och i fokus för utbudet står prediktiv analys, kunskapsledning och olika former av artificiell intelligens med molnlösningar och tjänster. Molntjänsterna i Microsoft Azure erbjuder en utmärkt utgångspunkt för lösningar och tjänster som skräddarsys för kunden. Det är glädjande att vi fick bli Microsofts partner på Gold-nivå, säger Houston Analytics VD Antti Syväniemi.

Houston Analytics kärnkompetens är utförande och produktifiering av datadrivna lösningar. Grunden i affärsverksamheten är alltså de bästa lösningarna för molntjänster och webbanalys i toppklass.

Den digitala omvälvningen och den snabba utvecklingen av den artificiella intelligensen skapar en mängd möjligheter för fördomsfria föregångare att utveckla helt nya affärsmodeller och/eller förbättra produktiviteten i befintliga processer. Houston Analytics deltar tillsammans med sina samarbetspartner aktivt i den här utvecklingen och är redo att ta sig an nya, utmanande möjligheter tillsammans med kunderna.