Blogg

Armstrong One: molnbaserad marknadsföringsautomation

Houston Analytics, har tillsammans med vår partner Agillic, nyligen lanserat en ny AI-driven lösning i molnet som redan anskaffats av 15 kunder.

Dagens kunder kräver relevant och personligt riktad information i den kanal och vid den tidpunkt som passar dem bäst. Tiden för massmarknadsföring är snart förbi även om den fortfarande ibland fyller sitt syfte.

Houston Analytics har lång erfarenhet av att hjälpa företag i flertalet branscher att bli bättre, spara tid och pengar, öka kvaliteten mm genom att introducera avancerad analys (prediktiv och preskriptiv analys, optimering, AI och ML) i sina ordinarie verksamhetsprocesser.

Agillic har en väl etablerad plattform för och lång erfarenhet av marknadsautomation med avancerad digital marknadsföring i alla kanaler.

Nu har vi tillsammans utvecklat en helt ny plattform - Armstrong One. I denna har vi på Houston Analytics kompletterat Agillic’s marknadsföringstänk, erfarenhet och kompetens inom området med våra analytiska modeller och annan teknologi till en nytänkande och AI-driven lösning för marknadsautomation och personlig kunddialog som kan vara igång på rekordtid (ett antal veckor).

Armstrong One, kombinerar prediktiv dataanalys och artificiell intelligens med styrkan av flerkanalig kommunikation. Den är molnbaserad och anskaffas enkelt via månadsvis prenumeration utan initiala investeringar och långsiktiga förpliktelser. Inom ett antal veckor kan man vara i gång med insiktsdrivna och personliga kunddialoger - helt automatiserat. Dialoger som hela tiden förbättras och blir effektivare i takt med att kundinteraktionerna ökar i antal. Man erhåller bl a en tydlig ökning i antalet öppnade mail, konvertering till köp samt andelen ”click through” i marknadsföringsmail.

Armstrong One är byggd av marknadsförare för marknadsförare och innehåller hundratals manårs erfarenhet och ”best practices” i form av 29 färdiga ”kundresor”. Den innehåller även realtidsinsamling av alla typer av web-data för att skapa en helhetsvy av varje kund. Den senare kan även köpas separat under namnet Web Data Collector.

Denna video ger en bild av den förbättrade kundupplevelse och därmed ökande kundlojalitet Armstrong One kan ge ditt företag!

Armstrong One combines the magic of predictive data analytics and artificial intelligence with the power of omnichannel content execution.

https://youtube.com/watch?v=IF0uabVat3E